• Op iedere aansluiting met een slimme meter, die dus op afstand kan worden uitgelezen, kan je een APX-contract afsluiten.

 • Dat hangt er vanaf. De leverancier waarbij het contract wordt aangegaan bepaalt of er een voorschot in rekening wordt gebracht. Dit voorschot wordt dan de maand erna verrekend met de daadwerkelijke kosten.

 • Een contract kan binnen 1 werkdag worden gerealiseerd.

 • apxcontract.nl is onderdeel van The Bill Doctor groep (opgericht: 2009). Met ons doorlopend energiecollectief realiseren wij besparingen aan de 'kostenzijde' van de energienota. Wij zorgen ervoor dat jij minder betaalt, voor hetzelfde verbruik.

  Daarnaast zijn wij jouw klantenservice, vragen stel jij dus gewoon aan ons. Ruim 5.850 actieve deelnemers gingen jou voor, die ons gemiddeld met een 9,4 beoordelen.

  Zie: www.thebilldoctor.nl.

 • Een APX contract is een overeenkomst tussen een bedrijf en een energieleverancier waarbij het bedrijf energie inkoopt op basis van de fluctuerende marktprijzen. Het bedrijf kan profiteren van de gunstige marktprijzen door op de juiste momenten energie in te kopen. APX is een Europese energiebeurs waarop de dagelijkse energieprijzen worden vastgesteld.

 • Met een APX contract kunt u profiteren van gunstige marktprijzen en meer flexibiliteit hebben in uw energie-inkoopstrategie. Het biedt u ook meer transparantie in de energiemarkt en kan u helpen uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Door deel te nemen aan de APX-markt kunt u uw energiekosten verlagen en uw winstgevendheid verbeteren.

 • Bedrijven van elke omvang kunnen profiteren van een APX contract, vooral als ze op zoek zijn naar flexibele dag energietarieven. Het kan vooral aantrekkelijk zijn voor bedrijven met grote energiebehoeften, zoals fabrieken, datacenters, supermarkten en ziekenhuizen.

 • Het belangrijkste risico van een APX contract is dat u te maken kunt krijgen met onverwachte en onvoorspelbare energieprijzen. De marktprijzen kunnen in korte tijd aanzienlijk fluctueren en uw energierekening kan hierdoor hoger uitvallen dan verwacht. Het is belangrijk om een goed begrip te hebben van de energiemarkt en de risico's van het contract voordat u zich eraan committeert.

 • Hoewel APX contracten veel voordelen bieden, is het belangrijk om te beseffen dat het niet voor elk bedrijf geschikt is. Bedrijven die de voorkeur geven aan vaste energietarieven en weinig risico willen lopen, zullen wellicht beter af zijn met een ander type contract. Het is belangrijk om een zorgvuldige afweging te maken van uw energiebehoeften en risicotolerantie voordat u een APX contract overweegt.

Beschik je niet over een nota?

Laat hier jouw mailadres achter en ontvang vrijblijvend ons aanbod voor jouw APX-contract.

Binnen 2 werkdagen ontvang jij ons aanbod.